Vereniging Hebreeuws

Oelpan- en vrijwilligersreünie JHM

Het Joods Historisch Museum organiseert een oelpan en vrijwilligersreünie op 27 februari 2011 in het café van het JHM.

De dag begint om 9:30 uur en is inclusief:

  • Ontbijt in kiboetsstijl
  • De documentaire Keeping the Kibbutz van Tessa Moran en Ben Crosbie, over Kfar Giladi
  • Entree voor het museum

Uiteraard zal er ook tijd zijn om met oude bekenden bij te praten en met verschillende generaties vrijwilligers in contact te komen!

Kosten zijn: € 18, (20% korting vrienden van het JHM en voor studenten).

Meer info op de website van het JHM.


(Datum bericht: 2011-02-05)

Heeft u iets te melden?

Aarzel niet om contact op te nemen met de secretaris!

Eerdere berichten

Over de vereniging

Bericht dd
2017-04-26 Hebreeuws in de Librije te Zutphen
2017-04-21 Bio- en Bibliografie Harry van der Linden
2017-02-28 20 april: Algemene Ledenvergadering te Zutphen
2017-02-28 14 december: Studiedag in Amsterdam
2016-07-02 Algemene Ledenvergadering
2016-07-02 23 november: Studiedag in Utrecht
2015-12-18 Foto’s studiedag 10 december 2015
2015-10-07 10 nov: Hebraica in de UB Leiden
2015-07-02 Tentoonstellingen ‘Het Hebreeuwse Boek’
2015-03-30 7 mei: demo Hebreeuws drukken en zetten met loden letters
2015-03-30 8 okt: demo Hebreeuws drukken en zetten met loden letters
2015-03-30 7 sep: Studiemiddag Bijbels Hebreeuws te Apeldoorn
2015-03-30 29 okt: Lezing door Adri Offenberg
2014-12-22 10 december: Symposium ‘Het Hebreeuwse boek’
2014-12-10 22 april: Feestelijke Ledenvergadering in Den Haag
2014-07-07 11 december: Studiedag over vertalen in Amsterdam
2014-06-24 Onderwijsgids 2014–2015 up to date
2014-05-29 Ruth met Rasji-commentaar beschikbaar
2014-05-20 Nieuwe secretaris: Raymond de Hoop
2014-01-27 Hebreeuws op straat online
2013-11-15 14 mei: Algemene Ledenvergadering te Middelburg
2013-11-12 Hilde Pach krijgt Martinus Nijhoffprijs
2013-08-09 Onderwijsgids 2013–2014 up to date
2013-08-09 Alef Beet: The Lost Page
2013-05-24 Erelidmaatschap Peter Broers
2013-04-04 23 mei: Algemene Ledenvergadering in Leiden
2013-04-04 14 november: Studiedag over de Dode Zeerollen in Assen
2012-12-22 Petitie ‘Red Hebreeuwse en Joodse Studies in Leiden’
2012-12-18 Webportaal geüpdatet
2012-10-20 Nieuwe aanwinst in de Schatkamer
2012-08-28 Onderwijsgids up to date
2012-03-06 13 december: Studiedag in Amsterdam
2012-02-03 24 mei: Algemene Ledenvergadering in Zwolle
2011-12-07 Eredoctoraat Frits Hoogewoud
2011-11-10 Professor Hoftijzer overleden
2011-09-12 Nieuwste Sifroet aangeboden aan Meir Shalev
2011-09-07 8 december 2011: Studiedag over Sifroet
2011-01-22 Algemene Ledenvergadering op 26 mei in Dieren
2010-12-10 Hebreeuws op Straat is uit
2010-10-29 Studiedag 9 dec. 2010: Hebreeuws op straat
2010-08-03 Inleiding Assink beschikbaar
2010-06-18 Onderwijsgids update
2010-05-07 ALV 2010 Elburg
2010-03-15 Terugblik op studiedag 2009
2010-03-15 Website vernieuwd
2010-03-15 Hebreeuws op straat: oproep
2010-03-10 Onderwijsgids vernieuwd
2010-03-09 AO-boekje over het Hebreeuws

Ander nieuws

Bericht dd
2017-05-15 11 juni: Prijsuitreiking Vertaalwedstrijd Hebreeuws
2016-09-13 Labuschagnes numerieke analyse van de Bijbel
2016-08-12 4 sept: ‘Liefde in alle talen’
2016-08-12 11 sept: Europese Dag van Joods Erfgoed
2016-06-03 Vacature Hebreeuws in Leuven
2015-09-03 Nir Baram op Manuscripta in Zwolle
2015-09-03 Nir Baram in Amsterdam
2015-02-16 16 maart: Studiedag in memoriam Chana Safrai
2015-02-07 15 maart: Gein Cultuur Groningen
2014-09-03 16 sept. Promotie over de שׁופר
2014-03-25 Boekopruiming!
2014-02-24 Boeken te koop
2014-01-28 16 maart: Gein Cultuur Groningen
2013-10-28 29 nov. 2013: Symposium in Amsterdam: Inzicht en Uitzicht
2013-10-07 Vacature
2013-08-02 Juni 2014: Seminar Hebreeuws in Jeruzalem
2013-06-05 Lied van de Eenheid, Sjier haJichoed
2013-05-15 Te koop: Encyclopaedia Judaica
2013-05-02 22 september: Jofel Cultuur in Leeuwarden
2013-03-08 Workshop en Oratie Wido van Peursen
2012-12-03 Digitaal Bijbels Hebreeuws in Tilburg
2012-11-16 30 november: Nir Baram in Nederland
2012-11-01 18 november: Global Day of Jewish Learning
2012-09-24 Droom en werkelijkheid - Seminar in Jeruzalem
2012-09-03 Shoshi Breiner in Nederland
2012-08-29 David Grossman in Nederland
2012-08-24 Workshop Hebreeuwse Zang
2012-08-24 Oproep: Nieuw koor Israëlische muziek
2012-06-22 Shookbook 2012
2012-06-22 Jofelcultuurdag 2012
2012-06-22 Limmoed 2012
2012-06-01 Woordenlijst Nederlands-Hebreeuws
2012-02-20 Rénanim in concert
2011-12-28 Leeskrachtgroep Lia van Aalsum
2011-11-30 Ashkenazi Languages: Between Yiddish and Hebrew
2011-10-10 Boeken te geef
2011-09-26 Dode Zeerollen online
2011-09-12 50 jaar Societas Hebraica Amstelodamensis
2011-09-05 Meir Shalev in Nederland
2011-03-07 Workshop koor Rénanim op 17 april
2011-02-16 7 maart: Studiedag PaRDeS over Job
2011-02-05 Oelpan- en vrijwilligersreünie JHM
2011-01-14 Hebreeuwse zang voor gevorderden
2011-01-12 Studiedag in memoriam Chana Safrai
2010-12-23 Youtube: Hebreeuws in Enschede
2010-12-16 Noam Chomsky over het Hebreeuws
2010-12-05 Promotie Lia van Aalsum, 17 dec. 2010
2010-11-04 Dode Zeerollen binnenkort online
2010-08-27 Joods muziekfestival
2010-08-18 Limmoed Noord-Nederland
2010-04-01 Maastricht: Gevonden verleden
2010-03-19 Presentatie Sefer ha-Kuzari
2010-03-19 Limmoed 2010
2010-03-18 Elke dag een Hebreeuws woord in uw mailbox?
2010-03-15 Column Martijn Katan
2010-03-10 HalloJoods
2010-03-09 Israëlische schrijvers in Nederland